Accountinstellingen

Uw iRoamly Verwijs en Verdien Verwijzingscode Vinden

Enthousiast om het woord over iRoamly en zijn moeiteloze eSIM-data te verspreiden? Fantastisch - we zijn verheugd om uw steun te hebben!

Doe mee met ons Verwijs en Verdien-programma om gratis eSIM-data te krijgen door nieuwe klanten voor te stellen aan iRoamly.

Zo krijgt u uw verwijzingscode:

1. Log in op uw iRoamly-account.

iRoamly App Inloggen of Aanmelden

1. Navigeer naar Verwijs en Verdien bovenaan de pagina.

iRoamly App Account Profiel Verwijs en Verdien

Daar vindt u uw unieke code. Deel deze met vrienden die nieuw zijn bij iRoamly, en zij krijgen $3 korting op hun eerste aankoop. Bovendien bedanken wij u met $3 aan iMoney-tegoed!

Nog geen account? Geen zorgen! Meld u gratis aan en begin direct met het delen van uw verwijzingscode.