eSIM Instellen en Beheren

eSIM installeren op uw iPhone: Een stapsgewijze handleiding

Om eSIM op uw iPhone te installeren met behulp van de QR-code methode, volgt u deze beknopte stappen:

1. Start eSIM Installatie:

- Ga naar 'Instellingen > Mobiel netwerk' (of 'Mobiel'), tik daarna op 'Voeg mobiel abonnement toe' of 'Voeg mobiele data-abonnement toe'.

iOS Stappen om Mobiel Abonnement toe te voegen

2. Scan QR-code:

- Gebruik de camera van uw iPhone om de eSIM QR-code te scannen die aan u is verstrekt. U kunt de eSIM QR-code ook opslaan op uw telefoon en deze dan uploaden via het fotoalbum.

iOS Stappen om QR-code te scannen en iRoamly eSIM te activeren

3. Label uw eSIM:

- Na het scannen, wijs een label toe aan uw eSIM voor eenvoudige identificatie. U kunt kiezen uit standaardlabels of een aangepast label maken.

iOS Stappen om Mobiel Abonnement Labels te maken

4. Stel Standaard Lijn in:

- Op de pagina 'Standaard Lijn', selecteer uw eSIM voor mobiel datagebruik.

iOS Standaard Lijn iRoamly Geselecteerd

5. Voltooi Setup:

- Uw nieuwe eSIM zou nu moeten verschijnen onder uw instellingen voor Mobiel of Mobiele Data Abonnementen.

Voor handmatige installatie:

Als de QR-code niet beschikbaar is, selecteert u 'Voer gegevens handmatig in' onder de eSIM-instellingen, en voert u het SM-DP+ adres en de activatiecode in zoals verstrekt door uw provider.

iOS iRoamly Handmatige Installatie Voer eSIM Gegevens Activatiecode in

Activeren en Toegang tot Data:

1. Activeer eSIM Lijn:

- Navigeer naar 'Instellingen > Mobiel netwerk' (of 'Mobiel'), tik op uw nieuwe eSIM abonnement, en schakel 'ZET DEZE LIJN AAN' in.

iOS Mobiele Provider Stappen om Zet Deze Lijn Aan Functie uit te schakelen

2. Schakel Dataroaming in:

- Zorg er binnen uw eSIM-instellingen voor dat 'Dataroaming' is ingeschakeld indien nodig.

iOS Mobiele Provider Dataroaming Aan

3. Stel Mobiele Data in:

- Ga terug en selecteer uw eSIM voor 'Mobiele Data'. Schakel 'Sta Mobiel Data Wisselen toe' uit om onbedoelde datakosten op uw primaire lijn te voorkomen.

iOS Stappen om Sta Mobiel Data Wisselen toe Functie uit te schakelen

4. Kies Netwerk:

- Binnen uw eSIM-instellingen, selecteer het juiste netwerk volgens de eSIM installatie richtlijnen.

Deze stappen zouden u moeten helpen om uw eSIM succesvol te installeren en activeren op uw iPhone, klaar voor gebruik.