Probleemoplossing

Problemen bij het installeren van eSIM

We zijn hier om je te helpen met je problemen bij de installatie van je eSIM. Laten we samen aan de slag gaan:

eSIM Compatibel: Is jouw apparaat compatibel met eSIM-technologie?

iOS iRoamly App: Apparaat is niet compatibel

Besturingssysteem: Is het besturingssysteem van uw apparaat bijgewerkt?

Stappen om iOS-versie te controleren

Internetverbinding: Bent u verbonden met Wi-Fi of via mobiele data? (Een internetverbinding is essentieel voor het downloaden en installeren van de eSIM.)

iOS Wifi Verbonden

Heb je de specifieke stappen voor de installatie van eSIM op je apparaat gevolgd?

Als je alles hebt gecontroleerd en nog steeds problemen hebt, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We willen dit graag snel voor je oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via support@iroamly.com