Probleemoplossing

Bepalen of uw telefoon vergrendeld is aan een aanbieder

Om een eSIM te gebruiken, moet uw telefoon aanbieder-ontgrendeld zijn. Hier is hoe u dit kunt controleren:

Voor iOS (iPhones en iPads):

1. Ga naar "Instellingen" > "Algemeen" > "Info".

2. Zoek naar "Providerslot" of "Netwerkproviderslot".

- Als er een aanbieder wordt vermeld, is uw telefoon vergrendeld. Neem contact op met uw aanbieder om te ontgrendelen.

- Als er "Geen SIM-beperkingen" staat, is uw telefoon ontgrendeld en klaar voor eSIMs.

iOS Instellingen stappen om vergrendeling van aanbieder te controleren

Voor Android (Samsung, Google, etc.):

1. Ga naar "Instellingen" > "Netwerk & internet" of "Verbindingen".

2. Tik op "Mobiel netwerk" of "Mobiel netwerken" > "Geavanceerd".

3. Selecteer "Netwerk kiezen" of "Automatisch netwerk kiezen".

- Als er slechts één aanbieder wordt weergegeven, is uw telefoon waarschijnlijk vergrendeld. Neem contact op met uw aanbieder voor hulp.

- Als er meerdere aanbieders worden weergegeven, is uw telefoon ontgrendeld.

Let op: Sommige aanbieders, zoals Verizon, ontgrendelen mogelijk geen telefoons binnen de eerste zes maanden.